Televíziós Műsorok

Standard Post with Image

Kívánságpiac

Adott egy nyűzsgő piac az ország bármely területén vagy akár azon túl, az utca embere, Márió a harmónikás és persze elmaradhatatlan társa, a harmónikája. Helyi kötödésű sztárvendégek, érdekes sztorik, beszélgetések és természetesen, a zenei kívánságok melyeket élőben harmónikaszóval kísérve, vagy videoklip formájában teljesít Márió, a Kívánságpiac házigazdája.

Megnézem
Standard Post with Image

Kívánságpiac Extra

A Kívánságpiac műsorban elhangzott és a műsorhoz kötődő, élőben előadott dalok és videoklipek válogatásműsora. A műsor házigazdái: Komonyi Zsuzsi és Márió a harmónikás, mindent megtesznek hogy a műsorban a legjobb pillanatok és legjobb videoklipek dalai csendüljenek fel. Továbbá ismert és új zenei előadók további videoklipjei is helyet kaptak ebben a vidám műsorban.

Megnézem
Standard Post with Image

Az élet dalos oldala

Ebben a reality sorozatban producerek, zenei előadók életébe és kulisszái mőgé tekinthet be a néző. A műsorban olyan neves előadók és producerek életpillanatait követhetjük nyomon mint: Galambos lajos (Lagzi Lajcsi), Tarcsi Zoltán (Jolly), Polgár Peti, Dred, Márió a harmónikás, Postás Józsi, vagy a Zaporozsec zenekar és sokan mások érdekes, különleges élethelyzetekben.   

MEGNÉZEM
Standard Post with Image

Zaporozsec Erdélyi turné

Inmár a  második évadnál tartó reality sorozat, a Zaporozsec zenekar erdélyi turnéját követi nyomon. Az izgalmakkal és érdekes fejleményekkel teli műsorban, betekinthetünk a népszerű rockbanda életébe, miként oldják meg a turné közben felmerülő problémás vagy éppen hétköznapi feladatokat. A jó hangulatban és poénos helyzetekben nincs hiány ebben az online sorozatban.

Megnézem
Copyrights © 2021 All Rights Reserved by ko records.